Teremtse meg az ideális otthoni környezetet, böngésszen cikkeink között!

Teremtsünk biztonságosabb otthont zárak és széfek segítségével

2020/12/21. -

Napjainkban egyre több bűncselekmény történik, manapság a betörések jelentősen megszaporodtak. A technológia fejlődésével párhuzamosan az elkövetők is egyre korszerűbb betörési módszert sajátítanak el, hogy a speciálisabb zárakat is feltörhessék. Éppen ezért meglehetősen összetett zárrendszerre és biztonsági ajtóra van szüksége a háztartásoknak, valamint egyéb olyan eszközökre, amelyek megóvják tulajdonjaikat. Az olcsóbb zárbetétek nem igazán jelentenek védelmet, nem fognak ki a betörőkön. Egy profi, biztonságos zárbetétnek rendelkeznie kell különféle tulajdonságokkal, mint például fúrásvédelemmel, törésvédelemmel, másolásvédelemmel, de a kopogtatásos zárnyitás és a finomnyitás ellen is védelmet kell, hogy jelentsen. Lényeges, hogy a zárbetétet méretében is jól válasszuk meg. Amennyiben tanácsra vagy segítségre lenne szükségünk a zárakkal kapcsolatban, bátran kérjük egy budapesti zárszaküzlet segítségét, akik megbízhatóak és forduljunk hozzájuk bizalommal. 

A betörések elkerülése érdekében minőségi zárra lesz szükségünk.

Mi jelenthet még védelmet értékeink számára?

Lakáson belül a széfek jelenthetik az ideális megoldást, amelyekből digitális változatok is beszerezhetőek. A páncélszekrény jól jöhet irodaházakban, intézményekben, üzletekben és családi házakban, lakásokban is. Elhelyezhetünk benne értéktárgyakat, bizalmas dokumentumokat, ékszereket, illetve bankkártyát vagy készpénzt is. 

A digitális széfek jelszókezelése elektronikusan történik, sőt van bennük olyan funkció, amely a jelszó visszaállítását szolgálja. Kinyithatjuk őket pin kód segítségével, vagy olyan kulccsal, ami a kódot felülírja. A számkombinációt megoszthatjuk családtagjainkkal, hogy ők is hozzáférhessenek az itt tárolt dolgokhoz. Amennyiben elfelejtjük a kódot ne essünk kétségbe, ugyanis a széfhez tartozó kulcsok valamelyikével a rejtett zárat ki lehet nyitni. A digitális széfekhez csavarokat is szoktak mellékelni, ezáltal a falra is felszerelhetőek, de a nagyobb biztonság érdekében beépíthetőek a bútorokba is. Számtalan webáruházban a digitális széf jó áron szerezhető be és pár kattintással meg is rendelhető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonmelege.blog.hu/api/trackback/id/tr9116348212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása